International Webinar, Neo-Traditional : Utilising The Local Commodity for Traditional and Functional Foods

Program Studi Teknologi Pangan menyelengarakan Webinar Internasional dengan tema “Neo-Traditional- Utilising The Local Commodity for Traditional and Functional Foods”

Materi yang akan disampaikan adalah memanfaatkan bahan-bahan lokal dengan ilmu dan teknologi pangan untuk produksi produk pangan yang dapat mengglobal dan pangan tradisional dan herbal Indonesia untuk pangan fungsional.

🗣️Invited Speaker:
1. Dr. Orachorn Mekkerdchoo
Lecturer at Faculty of Food Industry, King’s Mongkut Institute of Technology Ladkrabanng
2. Assoc. Prof. Dr. Yaya Rukayadi
Lecturer at Department of Food Science, Faculty of Food Science and Technology, Universiti Putra Malaysia

👤Moderator:
Hesti Ayuningtyas Pangastuti, S.TP., M.Sc

Acara ini akan dilangsungkan pada Minggu, 16 Oktober 2022 pukul 08.00 WIB sampai dengan 11.30 WIB.

🔗Link Zoom:
https://bit.ly/Wonderfoodywebinar2022

🔗Link Registrasi: https://bit.ly/registrationformWonderfoody2022

For more information:
Contact Person:
Safia Melati 0838-0521-4337
Fazira Hally 0812-9226-1682
Instagram : @wonderfoody.itera

Tags:

Date

Oct 16 2022
Expired!

Time

8:00 am - 11:00 am

Info Lanjut

Read More

Lokasi

Zoom
Kagetori

Penyelenggara

Program Studi Teknologi Pangan
QR Code

Leave a Reply